Upcoming Events

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

GOSTRONIC – Youth and Electronics

October 12 @ 12:00 pm - 2:00 pm

Duke marrë parasysh mungesën e interesimit të rinisë në studimin dhe zhvillimin e inxhinierisë, programimit dhe teknologjisë, ne vendosëm që të implementojmë një projekt i cili do të mundohet të risë motivimin tek këto fusha. Projekti do fokusohet në nxitjen e interesimit në veçanti tek komuniteti i romëve, nxënës të shkollave fillore në klasën e 9-të të studimit. Duke marrë parasysh ndjeshmërinë e çështjes në fjalë, ne do të formojmë një grup i cili ka së paku 40% romë, përderisa përqindja tjetër do mund të mbushet nga nxënës shqiptarë, maqedonas apo turq. Ky veprim do të ndihmojë në integrimin e romëve me kombet e tjera dhe largimin e ndjenjës së izolimit apo margjinalizimit.

Details

Date:
October 12
Time:
12:00 pm - 2:00 pm
Event Category:

Organizer

Youth Empowerment Platform
Phone:
+38970692549
Email:
info@yep.mk
Website:
www.yep.mk

Venue

Youth and Community Center
Major Cede Filiposki 158
Gostivar, 1230 Macedonia
+ Google Map
Website:
www.ycc.mk
Become a Member