Upcoming Events

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Matematika Bazike – Algjebër – Kurs Falas për Nxënës të Shkollave Fillore

October 12 @ 10:00 am - 2:00 pm

Qëllimet e kursit:
• Krijimi i bazave të shëndosha për lëndën e matematikës
• Përfitimet e nevojshme në jetën e përditshme nga lënda e matematikës
• Nxitja e interesimit për lëndën e matematikës
• Ulja e mosdijes për nivelin elementar mbi matematikën

Aplikimi për rregjistrim:
• Afati i rregjistrimit: 2 shtator – 14 shtator 2019
• Rregjistrimi mund të bëhet në zyrën e QRK (YCC) ose në mënyë elektronike në adresën e e-mailit: [email protected]
• Të gjithë nxënësit e interesuar duhet të dërgojnë të dhënat: emrin, mbiemrin, emrin e shkollës, klasën dhe suksesin që posedon për lëndën e matematikës
• Numri i nxënësve është i kufizuar*

Informata shtesë:

• Përmbajtja e temave të kursit është bazuar në librat e matematikës të procesit edukativo-arsimor për shkollat fillore, si dhe në konsultime me mësimdhënësit të kësaj lënde
• Ligjeratat dhe ushtrimet do të zhvillohen në gjuhën shqipe nga Gazmend Islami – ekonomist i diplomuar
• Pas përfundimit me sukses të kursit“Matematika Bazike”, do të shpëndahen çertifikata.

Details

Date:
October 12
Time:
10:00 am - 2:00 pm
Event Category:

Venue

Youth and Community Center
Major Cede Filiposki 158
Gostivar, 1230 Macedonia
+ Google Map
Website:
www.ycc.mk
Become a Member